Termeni și condiții www.echipament-lucru.ro/.

Aceste Condiții Generale, care includ prin această referință toate regulile, procedurile și procesele care pot fi publicate pe site-ul www.asoltanie.com constituie un contract între toți vizitatorii și utilizatorii site-ului ( așa cum este definit mai jos ) si PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL., cu sediul in Str. Popa Tatu nr. 1, Bucuresti , inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub numarul J40/103/2010, C.I.F. 26375365, avand adresa de corespondenta Strada Popa Tatu Nr. 1, sector 1, Bucuresti.
Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, trebuie să opriți imediat utilizarea acestui site Web.

Cine suntem noi?
PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL deține și operează o platformă și un serviciu de programare cu acces liber. Compania apartine trainerului si antreprenorului Adrian Asoltanie ce ofera cursuri , cărți și pachete de educatie financiara.
Acești termeni și condiții acoperă orice utilizare a site-ului web www.asoltanie.com, indiferent dacă sunteți înregistrat sau nu.
Când utilizați site-ul detinut de compania PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL în conformitate cu aceste condiții, aveți dreptul să utilizați funcțiile disponibile, cu excepția acelor facilități unde accesul este restricționat sau condiționat.
Trebuie să respectați toate drepturile de autor și anunțurile similare!
În calitate de proprietar / administrator al site-ului, ne rezervăm dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

DEFINITII
Cumparator – orice persoana fizica sau persoana juridica ce emite o Comanda sau utilizeaza magazinul virtual www.asoltanie.com
Vânzător – societatea comerciala PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL, cu sediul social in Str. Popa Tatu nr. 1, Bucuresti , inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub numarul J40/103/2010, C.I.F. 26375365, avand adresa de corespondenta Strada Popa Tatu Nr. 1, sector 1, Bucuresti.
Societate– societatea comerciala PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL, legal inregistrata;
Bunuri – orice produs comercializat de Vanzator, mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului;
Comanda– document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca Bunurile si sa efectueze plata acestora;
Contract– o Comanda confirmata de catre Vanzator;
Specificatii– toate descrierile Bunurilor, asa cum sunt precizate in Comanda;
Elemente de continut: imagini, clipuri audio/video, texte, elemente de grafica web, scripturi, software si celelalte informatii care se gasesc pe website-ul www.asoltanie.com

DREPTUL DE AUTOR

intregul continut al website-ului www.asoltanie.com este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
Folosirea fara acordul Societatii a elementelor de continut enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.asoltanie.com de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel. Informatiile pot fi reproduse exclusiv pentru uz personal. Pentru informatiile sau datele considerate de interes general, care ar putea aparea intr-un alt material, Vanzatorul trebuie sa isi exprime acordul scris pentru publicare. Problemele legate de drepturile de proprietate intelectuala se raporteaza la urmatoarea adresa de e-mail:adrian@asoltanie.com

LIVRARE:
Termenul de expediere al produselor variaza intre 1 zi si 21 de zile, in functie de produs. Pentru a verifica termenul produsului, puteti contacta un consultant Proactive Marketing Solutions Srl.

Costul transportului este de 20 de lei.

MODALITATI DE PLATA
-Comenzile se pot achita ramburs la curier, cu card online sau prin tranfer bancar direct.
-Comenzile mai mari se pot achita cu card online sau selectand varianta „transfer bancar direct”. Selectand varianta :transfer bancar direct” primiti pe adresa de email o factura proforma cu care se poate achita la orice banca un avans minim de 30% din suma. Diferenta se poate achita ramburs la curier.

PLATA ONLINE:
PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL nu deține dreptul de a pastra datele confidentiale ale clientilor si datele cardurilor utilizate la plata.
Info 3D Secure:
3D Secure reprezinta o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2)
CONDITII TRANSPORT
Comenzile pot varia la suma finala, datorită transportului la curier, a greutatii coletului și a sumei de retur.
Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni.

Comanda speciala:
Produsele confectionate dupa specificatia clientului, ce poarta denumirea de „comanda speciala” nu pot fi returnate. Decizia de a renunta la o comanda speciala duce la pierderea avansului achitat.

Confidențialitate, date personale și cookie-uri

PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL se supune respectării legislației române și UE privind confidențialitatea și protecția datelor și să aplice principiile procedurilor transfrontaliere de protecție a datelor recunoscute.
Prin utilizarea site-ului nostru, www.asoltanie.com, confirmați că ați citit și sunteți de acord cu Politicile de confidențialitate ale site-ului detinut de compania PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL și că sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. în conformitate cu aceste declarații.
În particular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. de către PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL și contractorii săi, precum și cu datele deținute de PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL în afara României și a Uniunii Europene.
Proprietatea site-ului web și a conținutului
Conținutul site-ului www.asoltanie.com este proprietatea SC PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL SRL

PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL l garantează utilizatorului acces limitat pe site în interes personal și de informare și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL fără acordul prealabil scris al acesteia.
Bazele de date, programe, elemente de grafică, sunt proprietatea PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.
Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin de acord cu cele mai sus menționate.

PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL este proprietarul site-ului său web (www.asoltanie.com), al software-ului care constituie aceste site-uri web și al tuturor drepturilor de autor și altor drepturi de proprietate intelectuală din aceste bunuri.
Licențe acordate de autori și de alți contribuitori
Reproducerea integrală sau parțială a unui articol este condiționată de respectarea practicilor academice de atribuire obișnuite, care trebuie respectate cu strictețe în plus față de cerințele CC-BY.
Licența CC-BY nu vă dă dreptul să reproduceți sau să publicați conținut de pe site-ul www.asoltanie.com în orice forum ( online sau nu ) care susține orice punct de vedere politic, religios, anti-religios, rasist, extremist, violent sau lipsit de respect. Vă angajați să eliminați orice astfel de conținut din orice astfel de forum imediat, la cererea PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL, în cazul în care conținutul a fost postat de către sau pentru tine.
De asemenea, este posibil să nu reproduceți niciun conținut de pe site-urile noastre pentru a denigra PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL.
Sunteți de acord că oricine vizitează site-urile web PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL poate copia și re-posta conținutul dvs. în mod liber, fără permisiune și fără nici o taxă, sub rezerva doar cerințelor de citare. Acest lucru este supus prevederilor privind materialele terților.

Disponibilitate; Viruși și atacuri; Bugs și erori
PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL nu promite că siteul sau funcționalitatea acestuia, nici alte aplicații, widget-uri sau alte modalități de accesare a serviciilor PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL vor fi disponibile cu uptime de 100%. Site-ul web poate să nu fie disponibil pentru întreținere sau upgrade-uri, pentru care PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL va încerca să ofere o notificare rezonabilă, și poate suferi căderi neașteptate. Ne străduim să evităm erorile prin întreținerea activă, dar nu garantăm că site-ul web va fi fără erori.
Disponibilitatea constantă sau pe termen lung a diferitelor facilități și servicii furnizate de PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL nu este garantată. Serviciile pot fi actualizate, îmbunătățite, modificate, reduse sau retrase. Nu suntem responsabili pentru retragerea oricărui serviciu sau funcționalitate.
PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL va folosi instrumentele adecvate pentru a încerca să minimizeze atacurile de orice fel, dar nu garantează faptul că site-ul sau legăturile postate de utilizatori vor fi libere de viruși de la terți și de alte programe software terță parte.

Proprietate și drepturi
PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL este, de asemenea, singurul deținător sau licențiat al tuturor drepturilor de autor și altor drepturi de proprietate intelectuală în software-ul care constituie site-ul său web. Permisiunea dvs. de a utiliza site-ul web www.asoltanie.com este limitată la utilizarea site-ului respectiv în scopuri legale în România respectarea acestor condiții și a oricăror alte condiții sau reguli puse în aplicare de PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL. Toate drepturile asupra oricăror materiale de autor care aparțin PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL sunt rezervate.

Activități interzise
Următoarele activități sunt interzise pe site-ul web al PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL și pot duce la suspendarea sau încetarea înregistrării dvs., pe care PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL își rezervă în mod expres dreptul de a face și în cazul în care sunteți obligat să vă despăgubiți PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL așa cum se prevede în aceste condiții.
•Orice colectare automată sau robotică a datelor, răsturnarea sau accesarea cu crawlere a site-ului www.asoltanie.com pentru date de orice fel
•Deghizarea identității dvs. atunci când interacționați în vreun fel pe site-ul asoltanie.com
•Orice activitate care este destinată sau este susceptibilă de a aduce vreun prejudiciu sau prejudiciu PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL, oricărui furnizor PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL sau oricăror utilizatori ai facilităților PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL
•Orice încercare de a copia sau inversa codul care formează site-ul sau oricare dintre funcționalitățile acestuia orice act care intenționează sau poate provoca daune oricărui site PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL, disponibilitatea acestuia pe internet, software-ul sau reputația acestuia, inclusiv (dar fără a se limita la) atacuri de negare a serviciilor
•Încărcarea sau plasarea pe orice site web PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL sau pe orice site pe care îl furnizează PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL, orice virus sau alt cod dăunător sau nedorit
•Orice activitate frauduloasă, dăunătoare sau ilegală
•Orice încercare de a obține acces neautorizat la bazele de date sau alte resurse ale PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL sau ale furnizorilor săi
•Detașarea sau conectarea la orice conținut care nu respectă în toate privințele cerințele de conținut stabilite în aceste condiții
•Detașarea oricărei alte informații personale sensibile a oricărei alte persoane fără consimțământul explicit informat al acelei persoane
•Reproducerea, duplicarea, copierea sau revânzarea oricărei părți a oricărui site web PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL, cu excepția cazurilor în care acest lucru este permis în mod expres de aceste condiții.

Acces Mobil
Când accesați site-urile web PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL prin intermediul unui dispozitiv mobil, aveți în vedere faptul că furnizorul dvs. poate să se taxeze pentru utilizarea datelor.
Încălcarea drepturilor dvs.
Credem în respectarea drepturilor acordate prin lege și a celor acceptate în mediul academic. Dacă credeți că drepturile dvs. au fost încălcate, vă rugăm să ne contactați la adresa: adrian@asoltanie.com

Modificarea condițiilor
Aceste Condiții și alte condiții și reguli ale www.asoltanie.com vor fi modificate periodic. Amendamentele vor fi comunicate în maniera ( modalitățile ) care apar cel mai adecvat pentru PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL. Modificările au efect asupra faptului că această comunicare vă este pusă la dispoziție, indiferent dacă sunteți sau nu autentificată pentru a primi informațiile.

DISCLAIMER
Deși în fiecare moment se fac eforturi în vederea asigurării calității și corectitudinii articolelor publicate în site, PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL nu poate garanta, expres sau implicit, în privința conținutului său, a siteului www.asoltanie.com, ori a serviciilor apărute sub egida PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL. PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL nu își asumă răspunderea, în nicio situație, pentru nicio daună, pricinuită direct sau indirect, pentru nicio lipsă de profit directă sau indirectă (incluzând, dar fără a se limita la această enumerare: daune pentru pierderea profitului, întreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularității informațiilor și serviciilor furnizate de site, chiar dacă PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL vă atenționase anterior că folosirea acestor informații fără un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.
La cererea PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL, sunteți de acord să exonerați de răspundere PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL pentru orice acțiuni judiciare sau extrajudiciare și să acoperiți cheltuielile de judecată și orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către dvs. a clauzelor prezentului contract.
Nicio prevedere a acestor condiții pentru utilizarea site-ului nu limitează sau exclude sau nu poate fi interpretată ca intenționând să limiteze sau să excludă răspunderea PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL pentru neglijență gravă ( așa cum este definită de legislația română ) sau pentru încălcarea deliberată sau pentru orice altă chestiune pentru care, prin lege, răspunderea nu poate fi limitată sau exclusă.

Termen limită pentru introducerea reclamațiilor
Orice reclamație împotriva PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL trebuie să fie adusă în termen de un an de la data la care ați luat cunoștință de existența acestei afirmații.
Neîndeplinirea drepturilor
Nicio neîndeplinire a unui drept nu constituie o renunțare la încălcarea ulterioară a unei promisiuni de a nu aplica acest drept.
Nicio alocare de drepturi, obligații.
Nu puteți să vă atribuiți niciunul dintre drepturile sau obligațiile dvs. în niciun aspect al relației dvs. cu PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL.

Conciliere
În cazul în care aveți o nemulțumire în legătură cu serviciile oferite de PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL, vă rugăm să ne adresați un e-mail pe adresa: adrian@asoltanie.com. Orice conflict apărut între clienții PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL și companie se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două parți. În cazul în care conflictul nu s-a soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române, conform legislației în vigoare.

Forță majoră
Nici dumneavoastră, nici PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL nu sunteți / nu sunteți răspunzător pentru neîndeplinirea obligațiilor din cauza unor circumstanțe care nu depășesc controlul rezonabil al părții afectate, dar și PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL se angajează să ia toate măsurile rezonabile pentru a limita durata și efectul acestor circumstanțe și pentru a găsi alte modalități de a vă îndeplini obligațiile.

Legea aplicabilă și jurisdicția
Acordul dvs. cu PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL, inclusiv aceste condiții și toate celelalte aspecte menționate mai sus, este reglementat exclusiv de legile României și GDPR. Dumneavoastră și PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL sunteți de acord să căutați cu bună-credință să rezolvați orice dispută prin discuții, negociere și mediere de bună credință înainte de a ajunge la un litigiu. Orice litigiu nerezolvat va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor din Bucuresti, România. PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL nu acceptă nicio altă jurisdicție, cu excepția cazului în care se convine altfel explicit în scris. Veți fi de acord cu orice acțiune luată de noi pentru a vă opri sau împiedica să introduceți o acțiune care încalcă această clauză și să ne despăgubiți pentru costurile noastre în a iniția o astfel de acțiune.

Termenii și condițiile acestor site-uri web ale PROACTIVE MARKETING SOLUTIONS SRL au intrat în vigoare la 23 mai 2018.